Om mig


Jeg hedder Sarah Nørgaard og har i mit arbejde som pædagog arbejdet med tidlig integration af skriftsproget siden 2009.

Jeg stiftede Nomen Artis i 2015 på baggrund af min store passion for arbejdet med en tidlig introduktion til det skrevne sprog. Med Nomen Artis ønsker jeg at udbrede min viden om skriftens effekt på børns generelle sproglige udvikling og dermed give flere børn mulighed for at få lov at lære skriften af kende gennem leg i uformelle læringsmiljøer.


Jeg oplever dagligt, hvilken forskel denne introduktion kan gøre i de små børns liv. Det er fantastisk at se dem blomstre, for med introduktionen til skriften følger en udvikling i deres verbale sprog, som yderligere har indflydelse på deres personlige og sociale færdigheder. 


Jeg holder foredrag om, hvordan og hvorfor børn bør introduceres til det skrevne sprog i en tidlig alder og kommer ligeledes ud i hjemmet som sprogkonsulent til private konsultationer for at vejlede i, hvordan I derhjemme kan introduceres skriften mest hensigtsmæssigt.


Mit arbejde er inspireret af læseforsker Kjeld Kjertmann, som I kan læse mere om på hjemmesiden www.kjertmann.dk


           Nomen Artis -  Gyngemose parkvej 35, 6. th. -  2860 Søborg -  email: info@ordkunsten.dk -  telefon: 2812 3439 -  CVR: 36263539

Copyright Ordkunsten.dk 2016 © Nomen Artis